Denne hjemmeside stilles til rådighed af Tacaly, hjemmehørende i Danmark.

Ansvar
Oplysningerne på denne hjemmeside er kun beregnet til at give læseren en generel information og vejledning om forhold af interesse. Oplysningerne på denne hjemmeside kan ikke betragtes som hverken juridisk eller anden professionel rådgivning og kan ikke træde i stedet herfor.

Selvom vi hele tiden søger at sikre, at de oplysninger, der fremgår af denne hjemmeside, er korrekte og opdaterede, kan Tacaly ikke stilles til ansvar for eventuelle fejl eller udeladelser. Tacaly er ligeledes ikke ansvarlig for eventuelle resultater, der følger af anvendelsen af informationerne på denne hjemmeside.

Visse links på denne hjemmeside har forbindelse til websider eller dokumenter, der vedligeholdes af tredjepart, og som Tacaly derfor ikke har indflydelse på eller kontrol over. Tacaly er derfor ikke ansvarlig for indholdet på disse eksterne hjemmesider, og disse links repræsenterer ikke en godkendelse fra Tacalys
side af indholdet eller den eksterne hjemmeside som helhed.

Ophavsret
Indholdet på denne hjemmeside tilhører Tacaly og er beskyttet af lovgivningen om ophavsret. Hjemmesiden og informationerne herpå må ikke gengives, lagres, distribueres eller offentliggøres uden forudgående aftale med Tacaly.

Personoplysninger
Brugen af denne hjemmeside er fuldstændig anonym. Der indsamles ikke oplysninger, der kan identificere brugerne direkte, og brugerne bliver ikke bedt om at aflevere personlige informationer for at kunne anvende hjemmesiden.

For at kunne udvikle hjemmesiden indsamles statistik, der giver et overblik over brugen af hjemmesiden gøres der brug af cookies. Disse oplysninger kan ikke direkte identificere brugerne og videregives ikke til tredjepart.